Στιγμιότυπα του Δαφνιά Μεσολογγίου

4 Αυγ 2011


Επέστρεψε η εθνική πόλο Γυναικών

Με ανθοδέσμες και σημαίες υποδέχθηκαν τα "χρυσά" κορίτσια του ελληνικού πόλο συγγενείς, φίλοι αλλά και φίλαθλοι κατά την άφιξή τους στο "Ελ Βενιζέλος".



Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες πνίγηκαν στις αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων, ενώ ο Γιώργος Μορφέσης -εμφανώς αιφνιδιασμένος από τη θερμή υποδοχή- απομακρύνθηκε με τρόπο για να αφήσει τη... σκηνή στις παίκτριες του.
Την αποστολή υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής (ΕΟΕ) Σπύρος Καπράλος, ο οποίος ανέφερε -έστω και πρόωρα- τη λέξη "Λονδίνο".
Εξάλλου, το “παρών” μεταξύ άλλων έδωσαν οι πρώην αρχηγοί της εθνικής γυναικών, η Σταυρούλα Κοζομπόλη, η Εύη Μωραϊτίδου και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Βαγγέλης Πάτρας.
"Αυτό που ζούμε δεν περιγράφεται. Είμαι υπερήφανος. Είμαι χαρούμενος που κάναμε τους Έλληνες για λίγο καιρό να σκέφτονται διαφορετικά. Αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένειά μου και τους φίλους, που χαίρονται  για μας. Ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης.                      
Από την πλευρά της, η Κική Λιόση δήλωσε: "Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω. Ο καθένας το βιώνει ξεχωριστά. Είναι τρομερό συναίσθημα. Θέλουμε κι άλλα μετάλλια και τρόπαια. Δεν σταματάμε. Θέλουμε και χρυσό στους Ολυμπιακούς. Όλοι οι αθλητές θέλουν κι άλλα".                                                                   
      
       



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Bookmark

Αιτωλοακαρνανία

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας