Οδηγίες συνταγής
Καθαρίζουμε τα ψάρια. Αλατίζουμε καλά μέσα στην κοιλιά και στο κεφάλι.
Αλευρώνουμε καλά και τινάζουμε να φύγει το παραπάνω αλεύρι.
Τηγανίζουμε τα ψάρια σε μεγάλο τηγάνι περίπου 8-10 λεπτά ή μέχρι να κάνουν κρούστα.
Σβήνουμε με το ξύδι και τις σερβίρουμε με τη σάλτσα τους αφού πρώτα τη σουρώσουμε.
- Διάρκεια: 20 λεπτά
Πρόταση για ποτό
Προτείνουμε για συνοδεία ένα ήπιου χαρακτήρα ούζο (38%), ή ένα λευκό ασύρτικο.
3 σχόλια:
Πρώτη μου επίσκεψη-ανάγνωση......εντυπωσιάσθηκα από το όμορφο μπλογκ σου με τα ορεκτικά καλοτηγανισμένα του ψαράκια!Ευχόμενος καλή όρεξη παρακαλώ να μου κάνετε τη χάρη με την παρέα σου να πιείτε ένα κρασάκι στην υγειά μου!Ευχαριστώ Σας...πείτε ότι είμαι παρών
μμμμμμμ....
μας κάνεις να λιγουρευομαστε τωρα!!
καλώς σε βρήκα, τι παθαίνω μεσημεριάτικα έπεσα πάνω σε αγαπημένο ψαράκι, αλλά και λίγο χέλι ψημένο στα κάρβουνα θα ήταν ότι έπρεπε, μας έφερες το καλοκαίρι
Δημοσίευση σχολίου