Στιγμιότυπα του Δαφνιά Μεσολογγίου

2 Μαΐ 2011


Η πόλη θα καεί..Η πόλη θα καεί! Ο Τίτορμος ανέβηκε Α' Εθνική!
Το «διπλό» στο Ελληνικό στέλνει τον Παναιτωλικό στο κατώφλι της Σούπερ Λίγκας και οι οπαδοί του επιφύλαξαν μοναδική υποδοχή που άρχισε από την γέφυρα του Αντιρρίου!
Συγκεκριμένα από νωρίς το βράδυ της Κυριακής οι φίλοι του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο μαζεύτηκαν στο γήπεδο περιμένοντας τους θριαμβευτές!
Μια γλυκιά αναμονή που συνοδεύονταν από συνθήματα, τραγούδια, καπνογόνα και τύμπανα, αλλά και πολλά κορναρίσματα αφού ο κόσμος με τα αυτοκίνητα του, κασκόλ και σημαίες της ομάδας γύριζε τους δρόμους της πόλης πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη.
Περίπου 3000 οπαδοί του Παναιτωλικού βρέθηκαν στο «κλουβί» του Αγρινίου και αποθέωσαν την αποστολή, το πούλμαν της οποίας έφτασε στο γήπεδο λίγο πριν τις 01.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και αφού είχε… μπλοκάρει για αρκετή ώρα στην είσοδο της πόλης όπου κι εκεί υπήρχαν φίλαθλοι.
Άλλωστε για να προσεγγίσει το πούλμαν στο γήπεδο χρειάστηκε και η συνδρομή της αστυνομίας καθώς περιπολικά και μοτοσυκλετιστές άνοιγαν τον δρόμο! Πάντως οι πιο ανυπόμονοι δεν μπορούσαν να περιμένουν στο γήπεδο και έτσι 150-200 άτομα βρέθηκαν στην γέφυρα που ενώνει το Ρίο με το Αντίρριο! Εκεί οι παίκτες γνώρισαν την πρώτη αποθέωση και φυσικά ο κόσμος συνόδευσε την ομάδα μέχρι την βάση της!
Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν ακόμη μια νίκη για σφραγίσουν και μαθηματικά την πολυπόθητη άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, αλλά πλέον κανείς δεν θεωρεί ότι ο Διαγόρας Ρόδου είναι ικανός μέσα στο Αγρίνιο, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, να τους στερήσει την άνοδο που οι πάντες στην Αιτωλοακαρνανία περιμένουν εδώ και 34 χρόνια!
 http://panaitolikosfans.gr/news_preview.php?a=745

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share/Bookmark

Αιτωλοακαρνανία

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας